Blickle Räder+Rollen на изложението LogiMAT 2014

В периода от 25 до 27 февруари 2014 г. фирма Blickle Räder+Rollen представи постиженията си в рамките на проведеното за 12-ти път Международно специализирано изложение за дистрибуция, складова техника и информационни технологии LogiMAT в Щутгарт.

Изложението, което от година на година печели все по-голяма популярност, през 2014 г. посрещна истински наплив от посетители като реализира прираст от над десет процента. През 2014 г. фирма Blickle също имаше възможността да приветства на изложбения си щанд значително повече посетители.

В рамките на изложбен щанд с площ над 80 кв.м беше представена извадка от обширния асортимент от колела и ролки. Също така бяха представени за първи път на живо новата серия компенсиращи ролки HRLK, както и безжичното задвижващо колело с вграден двигател и батерия EZBS.
Новата серия компенсиращи ролки HRLK впечатли посетителите не само с максималния комфорт при обслужване, но също и с компактната си конструкция и стабилна позиция.

И това не беше всичко. В рамките на лотария между всички участници, които отговориха правилно на въпросите за новата серия компенсиращи ролки, бяха раздадени 10 ваучера за гориво, всеки от които на стойност 50 евро. Победителите ще бъдат оповестени в следващите дни.

През май Blickle ще участва и на изложението CeMAT в Хановер.