Специални модели от Blickle

Когато трябва да се направи точно.

 • Специални-модели-Teaser-списък-Колела-Blickle

  Колела и комплекти колела по поръчка

  Специалните модели се различават от стандартния асортимент по размери на колелото, избор на материал, модел главина или лагеруване. Също така, например за производството на оборудване, се разработват решения за индивидуални ситуации с екстремно високи експлоатационни характеристики и надеждност. Комплектите колела могат да се доставят с колела от различни серии, с ос с правоъгълно или кръгло сечение, както и с различни ширини на коловоза.

 • Специални-модели-Teaser-списък-Ролки-Blickle

  Индивидуални апаратни ролки

  Специалните модели се различават от стандартния асортимент по общата височина, изместването напред, спирачната система, избора на материал, оцветяването, изпълнението на колелото, окачването и др.

 • Специални-модели-Teaser-списък-Ролки-за-скелета-Blickle

  Специално произведени ролки за подвижни скелета и транспортни средства

  Специални ролки за транспортни средства могат да бъдат въртящи и фиксирани ролки от стандартния асортимент на Blickle, които се модифицират според изискванията на клиента, за да отговарят на специфични изисквания. Blickle реализира обаче също и изцяло нови разработки по зададени от клиента параметри.
  Въртящи ролки за подвижни скелета и работни платформи се доставят с различен тип на монтажа, различни спирачни системи и различни изпълнения на колелата.

 • Специални-модели-Teaser-списък-Ролки-с-голяма-товароносимост-Blickle

  Ролки с висока товароносимост

  Blickle е признат специалист в разработването и производството на ролки с висока товароносимост. Товароносимостта на стандартните продукти на Blickle достига до 50 000 кг.
  Освен това Blickle разработва по поръчка и специални решения, които се отличават например с компактни размери, малък контактен натиск или малко съпротивление при търкаляне.