Нашата визия

Да бъдем най-добрият производител на колела и ролки за сътрудничество.

Най-добрият продукт

Blickle е отдадено на производството на колела, ролки и системи за мобилност с качество „Произведено в Германия“. Ние задвижваме качеството и иновацията в нашата индустрия. Нашите надеждни, издръжливи и насочени към потребителя продукти предоставят на клиентите ни превъзходна ефективност и възвръщаемост на тяхната инвестиция. Целият ни процес на разработване на продуктите, производството и контрола на качеството се базира на този принцип. Използваме най-нови технологии и постоянни процеси на подобрение и оптимизация, за да предоставим решения с колела и ролки, които да отговарят на всяко изискване. 

Най-добрата услуга

Искаме да предоставим на клиентите си най-добрата възможна услуга. Постоянното фокусиране върху нуждите на клиентите ни е в центъра на всичко, което правим. Глобалната мрежа за обслужване на Blickle цели да помогне на клиентите на живо и виртуално. Като семейна компания искаме да се уверим, че не пренебрегваме човешкия фактор в днешния цифров свят. Нашият екип от високо квалифицирани и лични партньори за контакт предоставят на клиентите ни съвети и помощ, на която могат да разчитат. Комбинирано с превъзходни наличности на продуктите и ефективност на доставките, получавате отличното качество на услугите на Blickle.

Най-доброто решение

Искаме да намерим най-доброто решение за всяко изискване. Разработваме персонализирани решения за клиенти, които не могат да намерят това, което търсят, в стандартния ни асортимент от над 30 000 колела и ролки. Силномотивираният ни екип от опитни и обучени инженери разработва нови продукти и персонализира съществуващи дизайни, за да създаде решения, които да отговарят на всяко изискване.

Най-добрият партньор

Като семейна глобална компания Blickle е наясно със своите отговорности. Ние целим високо ниво на удовлетворение на клиентите и служителите. Отдадени сме на това да действаме отговорно, където и да сме – в централния офис в Розенфелд и в международните ни клонове. Устойчивостта е изключително важна за нас – правим всичко, което можем, за да защитим природата и да се уверим, че служителите ни преуспяват в позитивна и модерна работна среда. Като модерна организация се адаптираме към променящите се обстоятелства. Справедливостта, лоялността и доверието са в центъра на всичките ни взаимодействия с клиентите, доставчиците и служителите. Blickle поддържа дългосрочни партньорства с клиенти, доставчици и служители и поставя удовлетворението на клиента и дългосрочната перспектива в центъра на всичко, което прави като компания.

Нашата мисия

Заедно с клиентите ни ние разработваме и произвеждаме висококачествени, издръжливи, насочени към потребителя и иновативни решения от колела и ролки, за да позволим на хората по цял свят да придвижват всякакви видове стоки, машини и транспортни системи безопасно, ефикасно и възможно най-ергономично.