Развойна-дейност-и-конструиране-FE-Raeder-Rollen-Blickle

Нашето предизвикателство е желанието на клиента.

Нашият бизнес са иновациите.

Изобретяване на колелото отново: Нашите инженери се изправят пред тази задача ден след ден. Целта ни е да разработим най-доброто колело, най-добрата ролка за всяка потребност на нашите клиенти. Функционалността, ефективността, продължителната експлоатация и безопасността също са централна тема, както и дизайнът, ергономичното изпълнение и екологичното производство. Така възникват иновативни решения, които предлагат на нашите клиенти уникални ползи от продукта. 


Нашите инженери превръщат новите идеи в ролки с помощта на най-модерна техника и съвременни методи, като например линейни и нелинейни FEM изчисления, както и в сътрудничество с реномирани институти. Най-добрият пример е полиуретановата работна повърхнина Besthane®, която поставя нови мащаби по отношение на комфорта на движение и съпротивлението при търкаляне.

Независимо дали са изцяло нова разработка или адаптация съобразно предписания на клиенти – иновациите могат да прераснат бързо в серийно производство чрез съчетаване на конструкция и собствено производство на инструменти.  Голямата дълбочина в разбирането на производствените процеси в завода в Розенфелд позволява също така изгодно реализиране на специални решения дори и в малки партиди.  Често между запитването от страна на клиента и готовата мостра или краен продукт изминават само няколко дни. 
Дългогодишният опит с множество проекти на клиенти от най-различни браншове позволява на инженерите ни да вникнат бързо в задачите, поставени от нашите клиенти.

Blickle – Ваш компетентен партньор в разработката на нови решения. Съвместно ще намерим решение дори и при комплексни затруднения с мобилността.