Нашият път. Собственото производство.

Най-нови производствени технологии и висококвалифицирани служители

Да бъдеш пазарен лидер означава да удовлетворяваш големи изисквания и очаквания от страна на клиентите. Нашият път: Ние произвеждаме сами – още от самото начало, на най-високо ниво. Така от една страна имаме пълен контрол над качеството и сроковете за доставка. От друга страна можем да реагираме бързо и гъвкаво на изискванията на клиентите и пазара. Въз основа на съвременна технология на производство, както и на екип от висококвалифицирани специалисти можем да гарантираме на клиентите си постоянно високото качество на марката Blickle, с което са свикнали.

Нашите ключови компетенции са:

 • Производство-на-инструменти-Raeder-Rollen-Blickle

  Производство на инструменти

  Нашата ключова компетентност започва още с производството на инструменти. Свръхмодерен парк от машини подпомага нашите квалифицирани служители в производството на висококачествени инструменти за нашите цехове за студено щанцоване, производство на полиуретан и леене на пластмаса. Кратките срокове на изпълнение гарантират, че иновациите ще достигнат бързо до клиента, съответно до пазара. Старателната и редовна техническа поддръжка на инструментите гарантира дългосрочна висока продуктивност и дълъг живот на всеки отделен инструмент.

 • Преформатиране-на-стомана-Raeder-Rollen-Blickle

  Техника на щанцоване и формообразуване

  Нашият обширен набор от преси включва хидравлични и ексцентрични преси, както и автомати за щанцоване със сила на пресоване до 630 тона. Ламарини с дебелина до 10мм могат да се щанцоват и формоват напълно автоматично. С помощта на самостоятелно разработени и произведени комбинирани щампи с последователно действие произвеждаме компоненти от стомана и неръждаема стомана, които преминават към автоматичен монтаж без допълнителна обработка. В комбинация с кратките срокове за съоръжаване на машините реализираме рационално производство на големи и малки серии.

 • Заваряване-Raeder-Rollen-Blickle

  Заваряване

  Колелата и ролките с висока товароносимост на Blickle издържат до 50 тона. Ето защо в нашия цех за заваряване съвършенството и безопасността са на първо място. Ние заваряваме ръчно и автоматизирано. Заедно с високотехнологичните заваръчни роботи, както и съоръженията за надлъжно и кръгово заваряване нашите специализирани в заваряването инженери и сертифицирани заварчици гарантират постоянно отлично качество на заварките. Редовен металографски контрол на заваръчните шевове гарантира високия стандарт на качество в тази област от производството.

 • Производство-с-полиуретан-Raeder-Rollen-Blickle

  Производство на полиуретан

  Фирма Blickle е разработила разнообразни типове полиуретан за различни области на приложение. В полиуретановите работни повърхнини Extrathane®, Softhane®, Besthane® и Besthane® Soft на Blickle се крие трупан с години опит в разработването и производството на полиуретан. Оптималната комбинация от точно съгласувани помежду си рецептури за материала и интелигентни производствени процеси оказва влияние върху качеството на крайния продукт, а с това и върху параметрите като твърдост на покритието, еластичност на отскок, износване, товароносимост, остатъчна деформация при натиск, съпротивление при търкаляне, устойчивост на хидролиза и гъвкавост при ниски температури, които са от решаващо значение при полиуретановите колела. Изцяло автоматизираните поточни линии за производството на големи серии се допълват със специални отливни съоръжения за малки серии и специални модели.

 • Пластмасов-отлят-детайл-Raeder-Rollen-Blickle

  Отливане на пластмаса

  Фирма Blickle е в състояние да произведе най-различни пластмасови колела - от полиамид, полипропилен или термопластична гума, устойчиви на високи температури, електропроводими, усилени със стъклени влакна или много бройни други варианти. Нашето високотехнологично производство на пластмаса ни позволява да произвеждаме колела, но също така въртящи и фиксирани ролки за най-различни условия на приложение. Фирма Blickle произвежда най-различни пластмасови колела - устойчиви на високи температури, електропроводими, усилени със стъклени влакна или много бройни други варианти. От различните видове пластмаса произвеждаме обаче не само колела, но също и цялостни въртящи и фиксирани ролки. Нашият голям парк от машини и съоръжения за отливане на пластмасови части под налягане се състои от най-новите, високотехнологични машини на водещи германски производители. Затварящата сила на машините е прецизно съгласувана с продължителността на циклите при различните пластмасови изделия. Освен 1-компонентни колела в рамките на роботизирани съоръжения се произвеждат също и 2-компонентни такива. В комбинация с изцяло автоматизираното подаване на материали това позволява изключително рентабилно, гъвкаво производство.

 • Монтаж-Raeder-Rollen-Blickle

  Монтаж

  За монтажа на вилките и ролките фирма Blickle е разработила изцяло автоматизирани поточни линии. Така монтираме изгодно, рационално и с високо качество. Съгласно девиза „Хора – където е необходимо, машини – където е осъществимо" монтажът се осъществява основно от роботи - под видеонаблюдение. Едновременно с това запазваме гъвкавостта си, използвайки квалифициран ръчен труд при реализацията на малки серии според специалните желания на клиентите. Многобройни, интегрирани в поточните линии контролни пунктове спомагат за поддържането на нашия висок стандарт на качество.