Глобално присъствие

Колела и ролки Blickle по света

Благодарение на глобалната пласментна мрежа продуктите с марка Blickle и качество Made in Germany са винаги там, където са необходими на клиентите ни. В рамките на 18 собствени търговски центъра в Европа, Америка, Азия и Австралия, както и представителства в 120 държави обучени професионални консултанти са винаги на разположение и в близост до клиентите. 

Информация за продуктите и услугите на Blickle е достъпна в интернет на 28 различни езика. Към момента пълният каталог на Blickle също информира на 21 езика по всички въпроси, свързани с темата колела и ролки.

Нашите добре сортирани складове и електронната връзка между всички офиси на фирмата по целия свят ни дават възможност за бърза реакция при поръчка.  Продуктите на Blickle достигат своевременно до местоназначението си, благодарение на бърза и надеждна логистика.Blickle е Ваш надежден партньор – по целия свят.
                                    
Търговските центрове на Blickle ще откриете в изброените по-долу държави. Ако Вашата държава не е включена в списъка, можете да намерите компетентното във Вашия случай представителство на Blickle в Лице за контакти на международно ниво .