Колела от плътна гума Blickle

Днес колелата от плътна гума намират приложение за различен тип оборудване, на закрито и на открито. Например при транспортните средства в интралогистиката, при машини, в подемно-транспортната техника или при кофите за битови отпадъци.

Колелата от плътна гума Blickle са универсално приложими, намаляващи вибрациите, много щадящи пода и устойчиви на редица агресивни среди.

В съответствие с разнообразните цели на приложение фирма Blickle е разработила точно съгласувана продуктова гама с екстра качество. Освен изгодните стандартни колела от плътна гума продуктовият асортимент предлага също и колела с висококачествена работна повърхнина от еластична плътна гума. Те са подходящи за големи натоварвания и предлагат изключително малко съпротивление при търкаляне.  Фирма Blickle доставя колела от плътна гума с работна повърхнина с различна твърдост в еднокомпонентно или многокомпонентно изпълнение.  Освен черните колела от плътна гума се предлагат също и специални модели без следи - сиви, сини или в естествени цветове. Продуктовата гама се допълва от антистатични и електропроводими колела от плътна гума.  Колелата от плътна гума могат да са оборудвани по избор с плъзгащ, ролков или сачмен лагер.

Тук ще намерите извадка от предлаганите в асортимента на Blickle колела от плътна гума:

Стандарнти колела от плътна гума

Колела от двукомпонентна плътна гума

Колела от еластична плътна гума